Настільна версія
мова | язык

Yahoo хоче запустити власний аналог YouTube

31 Березня, 23:30

Поділитися:

Yahoo хоче запустити власний інтернет-сервіс для поширення відеоконтенту, що нагадує за концепцією YouTube. «Дізнавшись про нові плани амбітного керівника Yahoo Марісси Майєр, трейдери торгують на підвищення. До цієї хвилині папери компанії в премаркеті дорожчають вже на 0,95% і коштують 36,24 долара, а капіталізація бізнесу на біржі становить близько 36 млрд доларів», — пише видання vesti.ru.

Також наголошується, що офіційно про створення Yahoo-Tube поки ніхто не оголошував. Але інсайдери стверджують, що його представлять вже в найближчі тижні. У сервісу поки немає назви, але він практично готовий до запуску.

Не всі експерти згодні з тим, що відеопортал Yahoo буде схожий на YouTube. Деякі джерела стверджують, що компанія створює щось абсолютно нове і оригінальне. Однією з особливостей стане пряме модерування контенту: представники Yahoo будуть самостійно відбирати ролики із запропонованих користувачами.

Є й ще одна думка: спочатку Yahoo відкриє закритий сервіс, який буде модеруватись безпосередньо і розкручувати тільки найцікавіші відео, але потім представлять і більш масовий портал, який вже буде нагадувати YouTube, пише видання.
Помилковий заголовок — Нфрщщ [jxt pfgecnbnb dkfcybq fyfkju НщгЕгиу

31 Березня, 23:30

Поділитися:

За матеріалами: vestifinance.ru

Теги: YouTube, Yahoo

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків