Настільна версія
мова | язык

Єва Бушміна представила довгоочікуваний кліп

1 Квітня, 11:21

Поділитися:

Вчора, 31 березня, відбулася довгоочікувана прем'єра кліпу Єви Бушміної на пісню #kakvoda, написана Рожденом Ануси. Зйомки проходили на березі Середземного моря в Барселоні. Співачка постала у спокусливому шкіряному вбранні, що поєднало у собі простоту форм і футуристичний дизайн. 

За минулий рік Бушміна презентувала кілька пісень і кліпів. Весь цей час співачка намагалася знайти родзинку, свій власний стиль. І ось її бажання здійснилося. Нарешті вона створила продукт, який на всі 100% відповідає стану душі і презентує її справжню творчість. Саме ця композиція стала відправною точкою її нового творчого періоду. Щоправда, Єва боїться, що нову пісню її прихильники можуть не сприйняти, але все ж сподівається, що і в цьому амплуа її полюблять.

«
Тільки зараз я починаю по-справжньому знаходити свій стиль, своє звучання. #kakvoda — не просто новий трек, а відправна точка моєї творчості. Я прекрасно розумію, що більшість радіостанцій побояться пускати в ефір таку неформатну пісню, а канали навряд чи поставлять в ротацію відеокліп. Але я більш ніж впевнена, що #kakvoda обов'язково знайде свого слухача — людину, яка цінує музику, а не блиск і гламур поп-сцени»,  — написала Єва Бушміна у себе на сторінці в соціальній мережі.
Помилковий заголовок — "df <eivsyf ghtlcnfdbkf ljdujjxsredfybq rksg

1 Квітня, 11:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День банківських працівників України

Сьогодні іменини святкують:

Антон, Давид, Іван, Йосиф (Йосип, Осип), Ісидір (Сидір), Михайло, Степан (Стефан)