Настільна версія
мова | язык

Емма Ватсон кидає університет через насміхання

27 Квітня, 01:27

Поділитися:

Акторка Емма Ватсон вирішила змінити Браунівський університет на якийсь інший через її одногрупників, які насміхаються із акторки.

Стало відомо, що Емма Ватсон не просто бере академічну відпустку в Браунському університеті на семестр-два (як повідомлялося раніше), а ще й має намір перевестися в інший університет. Емма підтвердила, що цієї осені почне навчання в іншому місці. В якому саме - поки не сказано.

Те, що причиною зміни вузу стали глузування одногрупників, представник Ватсон, зрозуміло, заперечує. За офіційною інформацією, зміна вищого навчального закладу тим, що Емма має намір вивчати якийсь курс, якого в Брауні немає.

Тим не менш, джерела, близькі до актриси, стверджують: нерідко однокурсники красуні використовували цитати з "поттеріани". Наприклад, коли Емма правильно відповідала на семінарі, хтось неодмінно вигукував: "Три очки Грифіндору!" Забавно, але Еммі, яка всіма силами намагалася уникнути образу Герміони і в кар'єрі, і в житті, напевно, було прикро.

Насправді Емма ще під час навчання в Брауні говорила, що переживала через те, як її приймуть однокурсники: "Я боялася, що вони будуть думати: "Ти знаменита, тобі дають безкоштовні сумочки, яке ти маєш право вважати себе такою ж, як всі?"
Помилковий заголовок — Tvvf Dfncjy rblf' eysdthcbntn xthtp yfcvs[fyyz

27 Квітня, 01:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис