Настільна версія
мова | язык

Студенти Гарварду вчать історію Apple за японським коміксом

10 Квітня, 00:03

Поділитися:

Гарвардська школа бізнесу (Harvard Business School, HBS) видала один зі своїх навчальних посібників, присвячений компанії Apple, у вигляді японського коміксу в стилі манга. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Експериментальне видання засноване на невеликій книзі «Apple's Core» («Ядро Apple»), написаної професором HBS Ноамом Вассерманом у 2008 році. Основна мета книги — на прикладі Apple навчити студентів основам підприємництва, кар'єрного планування та принципам отримання так званих «ангельських» інвестицій.

У новій графічній версії кожна глава отримала своє візуальне втілення у вигляді серії картинок, на якій засновники IT-компанії Стів Джобс і Стів Возняк в якості героїв коміксу обговорюють ті чи інші проблеми, що стоять перед Apple.

Перетворенням наукової праці в комікс займався інший американський викладач — професор Томас Олександр, який тривалий час працював зі студентами бізнес-шкіл на Філіппінах. Олександр, котрий використовував у своєму курсі книгу Вассермана про Apple, зіткнувся з тим, що більшість його студентів через труднощі з англійською погано розуміли написаний академічною мовою матеріал.

Тоді йому в голову прийшла ідея з дозволу автора книги видати її в більш зручному і зрозумілому в Азії візуальному форматі манги. Картинки для допомоги, як зазначається на офіційному сайті Гарвардської бізнес-школи, малював філіппінський художник. Тепер манга-версія використовується в HBS поряд із звичайним, текстовим виданням «Apple's Core». Книга також надійшла у вільний продаж.  
Помилковий заголовок — Cneltynb Ufhdfhle dxfnm scnjhs. Фззду pf zgjycmrbv rjvsrcjv

10 Квітня, 00:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора