Настільна версія
мова | язык

Руслана на Майдані співала з W.H.I.T.E., а посміхалася BLUE (і ніякої політики:)

27 Квітня, 01:45

Поділитися:

«Я закликаю музикантів ламати штампи, стереотипи та формати, яких для мене не існує. Я точно знаю, що на «Євробаченні» перемагає харизма, енергетика та самобутність»

24 квітня, у Великодню неділю, Руслана разом з рок-групою W.H.I.T.E. виступила на Майдані Незалежності під час концерту, присвяченому проводам Мікі Ньютон на «Євробачення».

Співачка з’явилася на сцені у новому, несподіваному рок-амплуа, чим викликала неабияку реакцію публіки та чергу з журналістів з камерами та диктофонами.

Під час свого виступу Руслана feat. W.H.I.T.E. виконала рок-версії нової пісні «WOW», кліп на яку був знятий у абсолютно протилежному хіп-хопівському стилі, та добре знайомої «Wild dances». На думку Руслани, виконання з електро-гітарами зможе поламати стереотипи, що склалися навколо «Диких танців», найбільш відомого, переможного хіта співачки.

«Я хочу показати, що «Дикі танці» можна виконувати не лише з бубнами та батогами, - говорить Руслана, - Це стан душі. І кожен музикант незалежно від того, в якому музичному напрямку або стилі він працює, може його підхопити і виконати у своєму настрої.
Саме тому я закликає музикантів ламати штампи, стереотипи та формати, яких для мене не існує. Я точно знаю, що на «Євробаченні» перемагає харизма, енергетика та самобутність».   

З групою W.H.I.T.E. Руслана підтримує дружні стосунки вже багато років, з самого початку своєї музичної кар’єри, але виступити разом привід з’явився тільки зараз.

«Лідер групи Олег «Білий» та його музиканти – мої старі друзі. Ще в юні роки вони навчили мене слухати рок-н-рольну музику. Минуло стільки часу, і нарешті я знайшла нагоду виступити зі своїми друзями», - коментує Руслана.

Після виступу за сценою зібралася суто «євровізійна» музична тусовка,  де разом з Русланою інтерв’ювалися, фотографувалися або просто ділилися своїми враженнями інші учасники концерту, серед яких представники «Євробачення-2011» від Великобританії відомий бойз-бенд «Blue», представник Франції Amaury Vassili, учасники від Азербайджану – дует Ельдар і Нігяр, Австрії – співачка Nadine Beiler, Молдови - група «Zdob si Zdub», минулорічна учасниця Альоша та конкурсантка цього року Міка Ньютон.

РОковий виступ поки що не став роковИм оновленням Руслани. Попереду ще один музичний сюрприз, який співачка презентує 29 квітня у програмі «Шустер LIVE» на Першому національному. Цього разу Руслана здивує новою версією пісні «WOW» у супроводі оркестру.
Помилковий заголовок — Heckfyf yf Vfqlfys cgsdfkf p Ц/Р/Ш/Е/У/? f gjcvs[fkfcz ИДГУ (s yszrjї gjksnbrb^)

27 Квітня, 01:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин