Настільна версія
мова | язык

ALLOISE представила нових-старих музикантів свого колективу

10 Квітня, 01:54

Поділитися:

Минулої суботи в одному зі столичних закладів Alloise разом з екс-колегами по групі Gorchitza виступили на підтримку соціального проекту «Збережи рок'н'ролл в собі», після якого, в ЗМІ не замовкають чутки про те, що початковий склад колективу знову об'єднався.

На своїй сторінці в Facebook співачка Alloise спростувала чутки і розповіла про зміну в складі своєї групи, представивши її нових учасників — Олексія «Gorchitza» Лаптєва та Олексія Кириченко: «
Я просто послухала своє серце, згадавши, що воно у мене є. Колись ми разом виступали і творили в іншій групі. Зараз ми відновили співпрацю, в прагненні створювати нову музику».

У свою чергу, Олексій Лаптєв — саундпродюсер, музикант і радіоведучий розповів про причину відходу з колективу Gorchitza: «
Я пішов з групи , в якій 7 років робив музику з дуже хорошими музикантами. Причина відходу не в них, музична складова була в порядку, я втомився від моментів не пов'язаних з моєю прямою роботою. Я хотів піти ще в минулому році. Хотів осісти в студії, піти зі сцени, зануритися в синтезатори і пульти. А недавно ми зустрілися з Alloise на Дні народження нашого спільного друга, поговорили і ось, в підсумку, у нас народилася нова пісня, яка, напевно, чекала Alloise 2 роки. Так я потрапив у групу. Незабаром прилучився гітарист Олексій. Відтепер, ми будемо разом записувати музику, виступаючи в складі групи Alloise».

Нове творіння музикантів під назвою «Tell me of fire» вже можна скачати на iTunes.
Помилковий заголовок — ФДДЩШЫУ ghtlcnfdbkf yjdb[-cnfhb[ vepbrfynsd cdjuj rjktrnbde

10 Квітня, 01:54

Поділитися:

За матеріалами: musicstarts.com.ua

Теги: Alloise, Gorchitza

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій