Настільна версія
мова | язык

Цирк «Кобзов» з гучним успіхом представив у Києві шоу «Vivat »

10 Квітня, 01:26

Поділитися:

У минулі вихідні відгриміла прем'єра ексклюзивного шоу «Vivat» від цирку «Кобзов». Шоу проходить в рамках «Днів світового цирку» в Україні, які триватимуть до 29 червня. За традицією, закладеною багато років тому власником цирку прем'єрна вистава стала благодійною. Вона відбулася для дітей-сиріт, дітей з обмеженими можливостями та із малозабезпечених сімей.

Крім того, гостями стали українські знаменитості зі своїми сім'ями, — Руслана Писанка, Даша Малахова, Дмитро Оськін та інші.

Бюджет унікального шоу «Vivat» складає більше 5 млн. доларів, а до його проведення цирк «Кобзов» готувався впродовж трьох років. На шоу «Vivat» глядачі побачать, як бурі ведмеді катаються на самокаті і ходять на передніх лапах, вовки стрибають крізь вогонь, а мавпочки веселять публіку своєю наївністю і приголомшливими уміннями. Самі ж артисти виконують трюки без страховки під куполом цирку, показують запаморочливі акробатичні номери і чудеса перевтілень, а чемпіон України з велотріалу стрибає на велосипеді в сантиметрі від людей! Самий екстремальний номер — шоу кращого дресирувальника Італії Емануеля Фаріни з сімома хижаками — тиграми та левами. Поки звірі страшать публіку своїм грізним виглядом, безстрашний приборкувач засовує голову в пащу тигру і тягає хижаків за хвости, чим змушує глядачів неабияк похвилюватися. 

Але найбільшим здивуванням для публіки стане те, що Емануель дає команди своїм підопічним українською мовою! І, як не дивно, звірі з легкістю його розуміють. А у себе на батьківщині Емануель відомий не тільки тому, що є кращим у своєму жанрі, але й тим, що під його опікою знаходиться півторарічного лева Кайл, що належить Папі Римському Бенедикту XVI. Левеня гастролює разом з цирком, але в силу свого юного віку поки не бере участь в шоу. Словом, глядачі ексклюзивного шоу «Vivat» отримають найбарвистішу палітру емоцій, незабутні враження чекають кожного.

Відразу ж після прем'єри засновник цирку Микола Кобзов поділився своїми емоціями: «Цирк «Кобзов» не виступав у Києві цілих 10 років, і я шалено радий повернутися сюди, я дуже скучив за столичною публікою, складно передати всі ті емоції, які мене зараз переповнюють, — розповів Микола. — Захоплення глядачів мене надихає, коли я бачу їхні обличчя, чую їх оплески, я розумію, що ми не даремно працювали. Я щасливий, що у нашого цирку є можливість проводити благодійні вистави для дітей з важкою долею. Мене переповнює гордість за те, що саме цирку «Кобзов» Принцеса Стефанія довірила місію провести «Дні світового цирку» в Україні, для мене це велика честь і доказ того, що справа всього мого життя приносить радість людям».

Нагадаємо, що шоу «Vivat» проходить в рамках «Днів світового цирку», основоположницей яких є Принцеса Монако Стефанія. Ювілейні п'яті «Дні світового цирку» вперше проводяться в Україні і, на думку монаршої особи, «Кобзов» є єдиним в країні цирком, який може представити їх на гідному рівні.
Помилковий заголовок — Wbhr «Rj,pjd» p uexybv ecgs[jv ghtlcnfdbd e Rb'ds ije «Мшмфе »

10 Квітня, 01:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра