Настільна версія
мова | язык

Вперше одесити зможуть почути козацький рок від гурту «ТІНЬ СОНЦЯ»

14 Квітня, 19:40

Поділитися:

До Одеси вперше завітає київський heavy-folk гурт «Тінь Сонця» — хедлайнер багатьох українських фестивалів, учасники міжнародних музичних дійств. Київських рокерів принесе до одеських берегів вітром всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Грім в ковальні Бога».

Нову платівку «Тінь Сонця» присвячено українській лицарській традиції від давньоруських часів до сьогодення. Альбом названо уривком з пісні: «Грім в ковальні Бога» – рядки культової композиції Василя Лютого Живосила – «Меч Арея», яку за останні роки переспівало кілька відомих українських гуртів. Обрання саме такої назви до альбому пояснює лідер гурту Сергій Василюк: «Бачачи всю ту несправедливість і кривду, яка твориться в світі, сам Всевишній закликає нас до боротьби і кожному кує свою зброю!».

Окрім пісень на злобу дня та оспівування героїчної минувшини, лідер гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк підготував для одеситів справжній подарунок: свою україномовну версію славнозвісної пісні «У Черного моря». Нещодавно Сергій Василюк презентував цю експериментальну композицію на сцені одеського Євромайдана і, отримавши схвальну і захопливу реакцію аудиторії, вирішив записати пісню в студії. Тож, одеситам варто запастися терпінням і чекати на подарунок!

А відкриватимуть концертне дійство творчі побратими киян – одеська формація патріотичного позитиву «Друже Музико». Тутешній етно-драйв гурт, бажані гості багатьох вітчизняних фестивалів, обіцяє пронизати кожного рок-енергією та любов'ю до Батьківщини. На одній сцені зустрінуться дві потужні мелодійні енергетики, два патріотичні річища, два вияви любові до Батьківщини – і це два приводи поринути з головою в український вимір музики.
Помилковий заголовок — Dgthit jltcbnb pvj;enm gjxenb rjpfwmrbq hjr dsl uehne «NSYM CJYWZ»

14 Квітня, 19:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон