Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль зрізала волосся через Путіна

27 Квітня, 12:20

Поділитися:

Співачка Тіна Кароль побилася об заклад на рахунок екс-президента Російської Федерації Володимира Путіна і в результаті підстриглася "під хлопчика".

В останньому прямому ефірі шоу, ведучою якого є Тіна Кароль, співачка з‘явилася із новою зачіскою. Причому стрижка білявки була радикальною - "під хлопчика".

"Якщо ви побачите нову ведучу - придивіться уважніше, це я! Сама себе не впізнаю! Волосся все коротше і коротше!" - написала за кілька годин до початку ефіру Кароль у своєму Twitter.

Нагадаємо, нещодавно ТІна вже намагалася експериментувати зі своєю зачіскою. Після легких підстригань то там, то сям, Тіна організувала собі на голові екстремальне боб-каре.

Під Новий рік блондинка вистригла потилицю, залишивши спереду довгі пасма волосся. Десь відтоді Тіна чи не щотижня трохи варіювала із зачіскою. Співачка підрізала волосся все коротше і в результаті достриглася до "хлопчика".

Як зізналася сама Кароль, її мама від таких різких змін була в шоці: "Мамі стрижка не сподобалася, а от свекруха була у захваті!"

Між іншим, на таку радикальну зміну іміджу білявку підштовхнуло парі.

"На чистоту: підстриглася, тому що програла парі! Сперечалася з чоловіком щодо володіння єдиноборствами Путіним В.В. доводила, що займається вільною боротьбою! Друзі, Путін НІКОЛИ не займався вільною боротьбою!:)) А виключно дзюдо і самбо!" - визнала Тіна.

Щоправда, Кароль ризикувала і зовсім розпрощатися з волоссям:

"А суперечка була до того гарячою, що, якби поруч не опинився Google, до вечора довелося б стригтися наголо!" - заявила вона у Твіттері.

Втім, якби програла не Кароль, а її чоловік-продюсер Євген Огір, йому теж було б непереливки:

"Забула сказати: на кону з мого боку була стрижка, а з боку Огіра - довга, кучерява перука! :))) Ходив би у ній цілий місяць! :))"

"От такий от гумор у нас в сім'ї! :) Програла легко, тому що завжди була азартною і легкою на підйом!" - зауважила співачка.

"А я тепер з новою стрижкою, мені все подобається, почуваюся по-новому, круто!" - заявила Тіна.

А наостанок запевнила: коротше стригтися вже не буде.
Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm phspfkf djkjccz xthtp Gensyf

27 Квітня, 12:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій