Настільна версія
мова | язык

Руслана виступила з промовою на всесвітній конференції TEDx Liberdade у Сан-Паулу

26 Квітня, 14:39

Поділитися:

TED – відома щорічна конференція, присвячена «ідеям вартим поширення». Конференція TED славиться своїми лекціями TED Talks, які спочатку були сфокусовані на технологіях, розвагах та дизайні, але згодом включили також природничі науки, мистецтво, політику, освіту, культуру, бізнес, глобальні проблеми, сталий розвиток — широкі сфери тем, що разом формують наше майбутнє.

TEDx — це окрема програма, яку TED створив задля здійснення своєї місії — поширення інноваційних ідей — на ще більш глобальному рівні.

Цього разу традиційні 18-хвилинні спічі, якими славиться TEDx, стосувалися теми “Сила єдності” (“Power of together”). 
В якості активіста та народного лідера мирних протестів в Україні Руслана була запрошена виступити із промовою щодо побаченого і пережитого під час революції на Майдані. Руслана відкрито та об’єктивно поділилася своїми враженнями і думками про події в Україні, торкнулася теми демократії, прав і свобод українців та учасників протестів зокрема, згадала, як починалася та розвивалася хвиля революції від мітингу студентів до загибелі героїв Небесної сотні.

Вже традійним для Руслани стало проведення під час публічних виступів акції Lights of Freedom, коли публіка у залі вмикає ліхтарики на підтримку України. Символічну ілюмінацію співачка влаштувала і під час своєї промови на конференції TEDx. Наприкінці свого виступу Руслана виконала національний гімн українською та португальською мовами, чим особливо зворушила аудиторію. Фінальним аккордом стало виконання пісні “Це Ейфорія”, прославленого під час міжнародних виступів співачки на церемонії Women of Courage Awards у Вашингтоні та Women in the World Summit у Нью-Йорку. Відео на пісню було зняте за рік до революції в Україні і стало пророцьким, оскільки сюжет кліпу повторив події на Майдані.



Руслана: «
Мені відкрилась унікальна можливість розповісти і показати ПРАВДУ про Україну, про феномен народження у нас нового громадянського суспільства, про нашу непросту боротьбу з ПРОПАГАНДОЮ, яку у всьому світі, і навіть у Бразілії, поширюють «прокремлівські» агенства та джерела. Одним з гасел цієї пропагандистської маячні є: «Україна проти Росії, і українці відповідно проти росіян», що є абсолютною неправдою та викликом здоровому глузду. Я подякувала організаторам конференції TEDx Liberdade за щирий інтерес і надану можливість відкрити світові більше правди про Україну та закликати до справедливого миру та революції Духу!» — розказала Руслана.

Наступними днями Руслана відбуде до Вашингтону, де візьме участь у церемонії нагородження Atlantic Council у Вашингтоні. Згодом співачка відвідає Медіа Конгрес у Лейпцигу, Жіночий Конгрес у Варшаві та зустрінеться з європарламентарями у Парижі. 
Помилковий заголовок — Heckfyf dbcnegbkf p ghjvjdj. yf dctcdsnysq rjyathtywsї ЕУВч Дшиуквфву e Cfy-Gfeke
26 Квітня, 14:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон