Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: від Швеції виступить Sanna Nielsen

28 Квітня, 23:38

Поділитися:

На Євробаченні-2014 від Швеції виступить співачка Sanna Nielsen з піснею «Undo». Сингл був випущений 23 лютого цього року і увійшов до складу однойменного міні-альбому виконавиці. Санна каже, що її пісня про кохання і смуток. Трек «Undo» написали Fredrik Kempe і David Kreuger.

Відзначимо, що музична кар'єра Sanna Nielsen почалася в 1992 році з участі в конкурсі молодих талантів. 1994 їй приніс перемогу в конкурсі талантів, що проходив у Каллінзі. У вересні 1996 Санна записала свій перший альбом під назвою «Silvertoner». Рік по тому вийшов її альбом «Min önskejul», а в 1999 був виданий сингл «Time to Say Goodbye».

У 2014 році Санна Нільсен всьоме повернулася на Мелодіфестівален — шведський музичний конкурс, переможець якого отримує право представляти країну на Євробаченні. У другому півфіналі вона виконала композицію «Undo» , глядачі надали Санне підтримку, яка дозволила їй зайняти одне з вакантних місць у фіналі. 8 березня, виступивши у фіналі під номером 8, дівчина набрала 90 балів від міжнародного журі і 122 від телеглядачів. Санна стала переможцем конкурсу і тепер представить Швецію на Євробачення 2014. При цьому відрив між Санної і Ейс Вайлдер, що зайняла друге місце з піснею «Busy Doin' Nothing» , складав всього два очки, незважаючи на те, що Ейс виграла в голосуванні міжнародного журі.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ dsl Idtwsї dbcnegbnm Ыфттф Тшудыут
28 Квітня, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин