Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: Естонію представить Tanja

30 Квітня, 12:14

Поділитися:

Тетяна Михайлова, або просто Tanja, представить Естонію на конкурсі Євробачення-2014. Пісня «Amazing», з якою дівчина виступатиме, була написана спільно з Тімом Вендтом.

Tanja народилася в Калінінграді у 1983, але незабаром її родина переїхала до Естонії. Таня почала співати, коли їй було три роки. Дівчина займалася в дитячій студії «Арлекіно», а пізніше була учасницею ансамблів «Веселі нотки», «Шансон» і багатьох інших.

У 2001 році дівчина закінчила гімназію і вступила на відділення танцювального мистецтва в Вільяндіську академію культури. Таню можна назвати поліглотом, вона легко розмовляє естонською, російською та англійською мовами, вчить італійську.

У різних вокальних конкурсах Tanja почала брати участь з 1996 року. У 13 років вона отримала гран-прі в естонських конкурсах «Золотий голос» і « Якщо дуже захотіти». І це був тільки початок в низці різних нагород серед яких і приз за артистичність у конкурсі «Kurressaare», перемога на юрмальському конкурсі «Ранкова зірка» в 1998 році і багато іншого.

У 2001 році Таня разом із співачкою Лі Лумісте і продюсером Свеном Лихмус створила дует Nightlight Duo. Дует записав два альбоми, але в 2004 розпався через вагітність Лі. Таня продовжила музичну кар'єру. Сольна кар'єра почалася в 2012 році, тоді Таня випустила сольний альбом «Gemini». До нього увійшов дует із супутником життя співачки — Мікком Сааром. Разом вони виконали пісню «Sind ootan ikka veel».
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ Tcnjys. ghtlcnfdbnm Ефтоф
30 Квітня, 12:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків