Настільна версія
мова | язык

Макс Барських представив заключну шосту історію — «Все серьезно»

28 Квітня, 23:38

Поділитися:

Макс Барських презентував новий кліп на композицію «Все серьезно». Це шоста і заключна історія з відеоальбому «По Фрейду» , яка ставить знак оклику в однойменному проекті, якому Макс Барських та його продюсер, режисер Алан Бадоєв, присвятили рік свого життя та творчості.

«
Пісня «Все серьезно» — це моє юнацьке сприйняття дорослого життя. Я був абсолютно іншим. Написав її сидячи на дивані, на якому померла людина», — розповів про композицію Макс Барських.

Однією з героїнь кліпу стала Лоліта Бадоєва — дочка Жанни і Алана Бадоєва. У кліпі з недитячою назвою є сцена, де Лоліта разом зі своїми однолітками стрибає в басейн з чорною водою. Дочка знаменитих батьків спершу злякалася майбутньої зйомки, але потім по команді батька-режисера таки виконала свій перший маленький трюк, чим заслужила оплески всієї знімальної команди.

Нагадаємо, Альбом «По Фрейду» складається з 13 пісень, шість з яких Алан Бадоєв екранізував. Презентація альбому відбулася 14 лютого 2014 і в перші дні релізу на iTunes альбом став лідером продажів в Росії і Україні.
Помилковий заголовок — Vfrc <fhcmrb[ ghtlcnfdbd pfrk.xye ijcne scnjhs. — «Dct cthmtpyj»
28 Квітня, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон