Настільна версія
мова | язык

Аркадій Войтюк випустив дебютний українсько-англійський альбом G7

29 Квітня, 12:38

Поділитися:

До виходу першого студійного альбому молодий і перспективний український співак підійшов з усією відповідальністю і концептуальністю. Аркадій Войтюк в альбомі G7 зібрав пісні, з якими він підкорював конкурс «Нова хвиля 2013» — це пісня «Мамо», також є п'ять англомовних пісень, у яких саунд звучить досить якісно і цікаво. Всі інші пісні українською мовою. Аркадій, як і колись, не зраджує собі і просуває україномовну музику в широкі маси своїх шанувальників.

«
Альбом «G7» — моя перша платівка, яка далася мені великими зусиллями. Здавалося б, важко написати матеріал, але ні — найважче було працювати з людьми, заставити їх віднестися серйозно до роботи. Але результатом я задоволений», — говорить Аркадій Войтюк, коментуючи альбом G7.

Вже зараз Аркадій Войтюк отримав чимало запитань про те, чому альбом називається саме так — G7. Дехто вважає, що Аркадій Войтюк назвав дебютний альбом на честь об'єднання 
«Велика сімка», яка ще не так давно вважалася «Великою вісімкою». Але після виходу Росії зі складу організації до цього міжнародного клубу входять тільки Велика Британія, Німеччина, Італія, Канада, США, Франція і Японія.

«
У альбомі «G7» немає ні однієї російськомовної пісні, але це не означає, що головна суть альбому - останні революційні події. Альбом «G7» має багато підтекстів. Але насамперед «G7» — це нова генерація, точка задоволення і саме головне — це єдиний аккорд, який присутній у всіх піснях», — розвіює домисли Аркадій Войтюк щодо неоднозначної назви альбому.

За оцінками багатьох критиків, треки в новому альбомі G7 вийшли європейськими, бо цій платівці притаманне сучасне і якісне звучання.

Альбом можна послухати на iTunes: https://itunes.apple.com/ua/album/g7/id863020038

Трек-лист альбому G7:
1. Let Me Free
2. Круто
3. Все файно є
4. Tell Me Why
5. Too Late
6. Мамо
7. Ти не забувай
8. Дай мені шанс
9. Алло, Алло
10. Вона
11. I Love You
12. Your Eyes, Your Smile
13. Лист солдата
Помилковий заголовок — Fhrflsq Djqn.r dbgecnbd lt,.nybq erhfїycmrj-fyuksqcmrbq fkm,jv П7

29 Квітня, 12:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея