Настільна версія
мова | язык

9 травня гурт «Опіум» презентує довгоочікуваний другий альбом «Почуття і медалі»

4 Травня, 20:16

Поділитися:

Через 5 років після виходу дебютної платівки, 9 травня 2014 року гурт «Опіум» представить свій довгоочікуваний другий альбом «Почуття і медалі». Нова платівка – це 13 пісень, що розповідають слухачу про емоції і сподівання на віддачу від них, про ті образні винагороди, які ми хочемо отримати за наші прихильності – про «почуття і медалі».

Деякі композиції з нового альбому, як от «Іржа», «Венера Мілоська», «Ти Живеш У Мені» шанувальники творчості Опіум’ів вже мали змогу почути у форматі веб-синглів, а також на концертах групи. Зараз ці пісні постають в оновленому аранжуванні і разом з новими творами формують ідейне, цілісне полотно альбому «Почуття і медалі».

У другій платівці «Опіум» відмовився від експериментів з електронними «домішками», рухаючись у бік традиційнішого, рокового і акустичного звучання. Усі мелодійні інструментальні партії записані на струнних інструментах – гітари, бас, віолончель. За твердженням музичного колективу ця платівка відображає новий якісний рівень їх творчості.

Під час роботи над альбомом не обійшлось без запрошених гостей – у записі прийняла участь зірка телевізійного шоу «X-фактор» Олександра Прилепська (гурт «3D»). Макет обкладинки розробив ілюстратор Станіслав Шевченко («Doodle Bros»). Музичний матеріал було записано і зведено на львівській студії звукозапису «FONiЯ Records».

Придбати альбом «Опіум – Почуття і медалі» на CD можна буде на сайті гурту та у мережі мистецької агенції «Наш Формат», а в електронному вигляді на сервісі iTunes.

Концерт-презентація альбому «Почуття і медалі» відбудеться 16 травня 2014 року у львівському клубі «The Gas Station» (Львів, Джерельна 20).
Помилковий заголовок — 9 nhfdyz uehn «Jgsev» ghtptyne' ljdujjxsredfybq lheubq fkm,jv «Gjxennz s vtlfks»

4 Травня, 20:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван