Настільна версія
мова | язык

У Данії відбулося відкриття Євробачення-2014

5 Травня, 02:36

Поділитися:

Цієї ночі в Копенгагені відбулося урочисте відкриття «Євробачення-2014». Відкрила конкурс минулорічна переможниця, датчанка Еммелі де Форест.

У рамках урочистого відкриття заходу, артисти і члени делегацій пройшли по 70-метровій червоній доріжці, що розкинулася на центральній Площі ратуші. Після цього в історичній будівлі мерії розпочався прийом на честь учасників конкурсу та національних делегацій. Одночасно в копенгагенському «Євроклубі» відбувся прийом для репортерів і глядачів.

У 59-му «Євробаченні» візьмуть участь артисти з 37 країн. Півфінали конкурсу пройдуть 6 і 8 травня, фінал — 10 травня. Всі виступи транслюватимуться в прямому ефірі. Цього року Україну представлятиме Марія Яремчук. Все шоу транслюватимуться в прямому ефірі.

Нагадаємо, 29 квітня українська співачка представила свій номер для пісні Tick Tock на головній сцені «Євробачення». Постановкою виступу Марії Яремчук займалася керівник відомого українського шоу-балету Freedom Олена Коляденко. Партнером на сцені виступив танцюрист Роман Блажко.

Також відзначимо, що ряд зарубіжних журналістів звернулося до оргкомітету «Євробачення» з вимогою усунути Росію від участі в конкурсі.

Девіз «Євробачення 2014» — «Приєднуйся до нас» (Join Us).
Помилковий заголовок — E Lfysї dsl,ekjcz dslrhbnnz "dhj,fxtyyz-2014
5 Травня, 02:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків