Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: Албанію представить Herciana Matmuja

5 Травня, 12:51

Поділитися:

Співачка Herciana Matmuja, також відома як Hersi, представлятиме Албанію на Євробаченні-2014, де виконає композицію «Zemërimi i një nate» (англомовна версія пісні — «One Night's Anger»).

У Данії співачка планує виступити з англо-албанської версією. Конкурсна композиція Херціани присвячена злості: дослівний переклад «Гнів ночі». Автором тексту виступив Джорджо Папінгджі.

Herciana Matmuja народилася в 1990 році у місті Кукес. Коли дівчинці виповнилося 5 років, її сім'я переїхала до Тирани. У віці 8 років Херціана почала співати, була учасницею багатьох дитячих фестивалів. У 15 років увійшла до десятки фіналістів шоу талантів «Ethet e së premtes mbrëma». Співачка регулярно брала участь в «Festivali i Këngës». У 2013 році, виконавши пісню «Zemërimi i një nate», дівчина здобула перемогу. Херціана також двічі брала участь у фестивалі Kënga Magjike, в 2011 році з піснею «Natë Moj Natë» і в 2012 з «Animon».

Протягом 5 років Херціана вивчає кантува в римській консерваторії «Santa Cecilia», бере участь у різних конкурсах та концертах класичної музики. До всього іншого Херсі ще й поліглот, вона володіє не тільки рідною албанською мовою, а й італійською, англійською, іспанською мовами.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ Fk,fys. ghtlcnfdbnm Руксшфтф Ьфеьгоф
5 Травня, 12:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій