Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: Азербайджан представить Dilara Kazimova

5 Травня, 14:57

Поділитися:

На конкурсі Євробачення-2014 від Азербайджану виступатиме Dilara Kazimova. Дівчина виконає пісню під назвою «Start a Fire». Це пісня про любов і доброт, про повагу і самотність.

На конкурсі Євробачення дівчина не вперше, в 2008 і 2010 вона вже брала участь у національному відборі, у складі різних груп. А в 2014 році, вирішила подати заявку як сольна співачка і перемогла.

Dilara Kazimova народилася в 1984 році. Професійно займатися співом стала в 14 років, навчалася в гімназії Мистецтв, закінчила Бакинську музичну академію ім. У. Гаджибекова за спеціальністю оперний вокал.

Свій шлях до музичного Олімпу співачка почала в рок -групі «W/Omen», де тоді ж грала Фаріда «Нельсон» Джафарова — басістка групи Unformal. Паралельно була учасницею музичного конкурсу Sing your song 2005, де разом з групою Unformal виконала пісню «Cherry». Після чого Діляра отримала запрошення стати повноправною учасницею колективу .

У 2010 Діляра з Фарід створили групу Milk & Kisses. Навесні 2013 року Діляра випустила сольний відеокліп під назвою «Мысли».
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ Fpth,fql;fy ghtlcnfdbnm Вшдфкф Лфяшьщмф
5 Травня, 14:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій