Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: від Молдови завспіває Cristina Scarlat

6 Травня, 20:58

Поділитися:

Співачка Cristina Scarlat представить Молдову на конкурсі пісні Євробачення-2014. Композицію «Wild Soul», з якою виступатиме дівчина, написав Іван Акулов на вірші племінниці Христини — Лідії.

Відеокліп на пісню вийшов 9 березня. Його режисер — Роман Бурлака, BR Films. На зйомки пішло дві ночі, дія розгортається на сцені театру «Міхай Емінеску».

У відборах на Євробачення Cristina Scarlat брала участь двічі. У 2011 році вона була 12-ю, в 2013 стала третьою. Кілька разів працювала педагогом з вокалу для учасників з Молдови на дитячому Євробаченні.

Відзначимо, що Cristina Scarlat народилася 3 березня 1981. Музика в її житті була з ранніх років. Христина закінчила музичну школу по класу скрипки та фортепіано, диригентське хорове відділення музичного училища ім. Штефана Няге. У 2006 році отримала диплом Державного університету мистецтв Молдови за спеціальністю естрадний і джазовий спів. Брала участь у різних конкурсах, теле- і радіопередачах, всіляких концертах. Встигла попрацювати в естрадно-вокальній студії «STAR-TY» педагогом по вокалу.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ dsl Vjkljdb pfdcgsdf' Скшыештф Ысфкдфе
6 Травня, 20:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)