Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: Valentina Monetta представить Сан-Марино

6 Травня, 10:58

Поділитися:

Сан-Марино на Євробаченні-2014 представить Valentina Monetta. Дівчина виступить з композицією «Maybe». Конкурсна пісня була представлена ​​в рамках шоу Verso Copenhagen, композитором і продюсером є Ральф Зігель, автором пісні італійською та англійською мовами став Мауро Балестра. На Євробаченні прозвучить англійський варіант.

Любов до музики в дівчині прокинулася ще в дитинстві, Валентина не ходила в музичну школу, але навчилася грати на фортепіано і співати. Надалі змогла досягти в музиці професійного рівня. У 1995 році вона почала працювати з кращими з місцевих музикантів. Її першою групою була Tiberio, де вона працювала в стилях R & B, соул, кислотний джаз, фанк. З другою групою Parafunky вона спробувала себе в стилі хіп- хоп. Співачка виступала з різними місцевими групами і була бек-вокалісткою у багатьох виконавців. Це все дало Валентині можливість спробувати себе в різних стилях, в тому числі джаз і боссанова.

У 2002 році Валентина записала свій сингл «Sharp» як частина проекту Sharm. У 2006 році вона стала учасницею проекту 2black, влітку цього ж року випустила трек «Vai» в якості синглу.
Валентина подавала свою пісню «Se non ci sei tu» для участі в закритому національному відборі Сан-Марино на Євробачення 2008. Тоді співачка на конкурс не потрапила, але на даний момент у неї вже є досвід виступу на Євробаченні. Вона представляла Сан-Марино в 2012 році і в 2013-му, зайнявши 11 місце в своєму півфіналі.

Генеральний директор телекомпанії San Marino RTV Карло Ромео був дуже засмучений результатом минулорічного Євробачення і практично відразу після завершення конкурсу запропонував співачці знову спробувати свої сили в Копенгагені. Співачка довго думала, але в підсумку погодилася і стала четвертою співачкою в історії конкурсу, що виступала на ньому три рази поспіль.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ Мфдутештф Ьщтуееф ghtlcnfdbnm Cfy-Vfhbyj
6 Травня, 10:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин