Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: від Португалії виступить співачка Suzy

6 Травня, 20:58

Поділитися:

На Євробаченні-2014 Португалію представлятиме співачка Сюзана Герра, відома як Suzy. Дівчина виконає композицію під назвою «Quero ser tu».

Співачка народилася 24 січня 1980. З малих років вона цікавилася музикою і вже в 5 років вийшла на сцену. Потім переїхала в Лісабон і стала однією з учасниць дитячого колективу Onda choc, який був дуже популярний в кінці 90-х.

У 1999 році Сюзі і група Anjos записали пісню «Nesta noite Branca», яка стала справжнім різдвяним хітом. У 2002 році дівчина під ім'ям Susana записала свій дебютний альбом. Любов до співу і спрага нових вражень привели співачку до участі в мюзиклі Філіпе Ла Феріа «My Fair Lady». Потім, закінчивши університет, Сюзана відправляється в США і Канаду.

У Португалію вона повертається в 2010 році і записує пісню «Candyland», яка була випущена на збірці Summer Jam 2010. Два роки по тому вона знову залишає Батьківщину, на цей раз переїжджає в Дубай, щоб працювати бортпровідницею на Emirates Airlines.

У цьому році продюсер Емануель запросив Сюзі взяти участь в Festival da Canção 2014. Крім спільної участі на фестивалі, вони об'єдналися як «Reis do Carnaval da Figueira da Foz» і готують кілька дуетів, які в кінці цього року будуть випущені спеціальним альбомом.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ dsl Gjhneufksї dbcnegbnm cgsdfxrf Ыгян
6 Травня, 20:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон