Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: представники Грузії The Shin і Маріко

7 Травня, 16:26

Поділитися:

The Shin і Маріко представлять Грузію на Євробаченні-2014 з композицією «Three Minutes to Earth». Для участі в конкурсі The Shin і Маріко були обрані в рамках внутрішнього відбору Громадської Телекомпанією Грузії. 

Маріко Ебралідзе — грузинська виконавиця, народилася в 1984 році. Закінчила музичну школу по класу фортепіано. У 2000 році стала випускницею музичного коледжу ім. З. Паліашвілі, де навчалася естрадному вокалу. Також була ученицею музичного коледжу при консерваторіі ім. В. Сараджішвілі. У період з 2004 по 2008 роки отримувала освіту в педагогічному інституті музичних мистецтв.

Брала участь у багатьох музичних конкурсах. У 2008 була учасницею шоу «Star Academy», дійшла до фіналу і посіла третє місце. У 2009 році виступала разом з джаз бендом M-dix на концерті, присвяченому дням грузинської культури в Баку. У 2011 дівчина виступала на «Чорноморському джазовому фестивалі» разом з оркестром «Big Band», солісткою якого Маріко є з 2008 року. У 2013 співпрацює з багатьма джаз-колективами, виступає в клубах Тбілісі.

The Shin — джазовий колектив, в якому успішно поєднується імпровізація, грузинський вокал і фольклор. Група з'явилася на світ в 1998 році. У Грузії колектив входить до складу національної еліти. Зазу Міміношвілі в 1992 році назвали кращим джазовим гітаристом на території країни. Shin часто беруть участь у міжнародних фествалях, за час існування вони дали концерти у понад 30-и країнах світу. У 2009 році стали переможцями на німецькому всесвітньому музичному конкурсі Creole.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ ghtlcnfdybrb Uhepsї Еру Ыршт s Vfhsrj
7 Травня, 16:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон