Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2014: від Польщі виступлять Donatan і Cleo

7 Травня, 16:26

Поділитися:

Donatan і Cleo представлять на Євробаченні-2014 Польщу. Їх конкурсна композиція «My Słowianie (Slavic Girls)» спочатку була записана як жарт, але всім так сподобалася, що її вирішили не ховати. У радіочартах Польщі пісня досягла другого місця.

У день релізу був також випущений відеокліп, який за три тижні зібрав 15 мільйонів переглядів на Youtube. 10 лютого цього року відбулася прем'єра кліпу на англійський варіант пісні.

Вітольд Чамара відомий під ім'ям Донатан, в якості музиканта дебютував в 2007 році з альбомом «Brudne południe». У 2012 році в рейтингу 20 найбільших польських хіп -хоп продюсерів за версією журналу Machina він зайняв 10 місце. У тому ж році вийшов альбом Донатан «Równonoc. Słowiańska dusza». Альбом розійшовся тиражем понад 75 тисяч копій і став платиновим. На премії Eska Music Awards платівка була номінована як «Кращий альбом року». 

У листопаді 2013 був випущений сингл «My, Słowianie», який був записаний разом з Йоанною «Клео» Клепко. Клео пробувала себе в різних стилях, але до роботи з Донатаном була мало кому відома. Дівчина брала участь в 1-му випуску музичного конкурсу «Studio Garaż» і в категорії r'n'b посіла перше місце. Клео закінчила Університету агрокультури і працювала фахівцем з дизайну садів і зелених насаджень навколо громадських будівель.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2014^ dsl Gjkmos dbcnegkznm Вщтфефт s Сдущ
7 Травня, 16:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван