Настільна версія
мова | язык

Жителі Нью-Йорка наділи на голови "квіткові клумби" і "гнізда"

27 Квітня, 23:35

Поділитися:

Традиційний пасхальний парад капелюхів пройшов на П'ятій авеню в Нью-Йорку. Жителі міста вийшли на вулицю в капелюхах у вигляді гнізд, квіткових клумб і хмарочосів.

Дизайнер Лалабель виготовила головний убір у вигляді цілої хмари синього кольору. "Виготовити такий капелюшок просто. Він красивий, зручний і досить легкий", - сказала любителька екстравагантності.

Серед учасників параду виявилося немало чоловіків, які вражали спостерігачів складністю конструкцій своїх головних уборів. Житель району Асторія Ден зробив капелюх у вигляді півметрової рухомої каруселі із звичайного конструктора.

"Це мій четвертий парад, два останні роки я виходжу з моторизованими капелюхами. Я купив конструктор, зібрав, все з'єднав, і ось, воно працює", - сказав Ден.

Процвітаючий фінансист Бадре створює головні убори з використаних карток на метро. Його головні убори – добре впізнанні хмарочоси, як, наприклад, Імпайер-стейт білдінг. Цього року він сконструював капелюх у вигляді Бруклінського моста, дозволяючи всім охочим сфотографуватися в його творінні.

"Суботні вечори проводжу біля телевізора і складаю ось такі капелюхи", - сказав фінансист Бадре.

У нинішньому році в натовпі серед носіїв найхимерніших капелюхів були помічені навіть собачки-модниці, наряджені в костюми кроликів.

Традиція прогулюватися в химерних капелюхах налічує вже більше 150 років – з того часу, як нью-йоркські модниці зробили з відвідин святкової меси на вулиці, де зосереджені християнські храми, справжнє змагання найбагатших і нарядних головних уборів.

Прогулятися в капелюсі по П'ятій авеню – одна з унікальних традицій мегаполісу. Вихідець з Росії Ірвін Берлін увічнив її в бродвейському мюзиклі у 1948 році, що зробило парад культовим. Навіть снігопад, що укутав П'яту авеню двацатисантиметровим білим покривалом в 1915 році, не став приводом для відміни прогулянки.
Помилковий заголовок — :bntks Ym.-Qjhrf yflskb yf ujkjdb @rdsnrjds rkev,b@ s @uysplf@

27 Квітня, 23:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)