Настільна версія
мова | язык

Тетяна Піскарьова привітала ветеранів концертом "Пісні Перемоги"

12 Травня, 16:22

Поділитися:

В День Перемоги в столичному парку "КосМікс"відбувся святковий концерт співачки Тетяни Піскарьової під назвою "Пісні Перемоги", який став прекрасним подарунком для столичних ветеранів.

Завдяки ініціативі Заслуженої артистки України та за сприяння Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації і РЦ "КосМікс", колишні воїни отримали чудову нагоду поспілкуватися з фронтовими товаришами, скуштувати традиційної солдатської каші та насолодитись спеціальною концертною програмою у виконанні Тетяни Піскарьової.

Загалом співачка виконала для ветеранів півтора десятка композицій, серед яких були її авторські пісні та музичні твори часів війни. Такі відомі мелодії пісень, як «Журавли», «Если б не было войны», «Эх, Андрюша» усі присутні слухали, затамувавши подих і зі сльозами на очах. Справжнім сюрпризом для фронтовиків став виступ запрошеного Тетяною Піскарьовою гостя - Народного артиста України, одного з головних героїв фільму «В бой идут одни старики», Володимира Талашка. В образі свого кіногероя, старшого лейтенанта Сергія Скворцова, Володимир Дмитрович звернувся до присутніх ветеранів з вітаннями, а також заспівав декілька пісень, зокрема такі популярні, як «Ніч яка місячна» та «Смуглянка».

Протягом усього концерту в імпровізованому залі під відкритим небом панувала тепла сімейна атмосфера. Ветерани активно підтримували виступи обох артистів: вони співали, танцювали та фотографувались разом з ними. На завершення співачка Тетяна Піскарьова побажала всім фронтовикам миру та міцного здоров’я, а також висловила сподівання, що наступного року вони всі разом знову зустрінуться у цьому ж місці. А Володимир Талашко додав відомі слова: «Будемо жити!»
Помилковий заголовок — Ntnzyf Gscrfhmjdf ghbdsnfkf dtnthfysd rjywthnjv @Gscys Gthtvjub@

12 Травня, 16:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон