Настільна версія
мова | язык

Новий відеокліп від Ані Лорак на пісню Івасюка «Балада про Мальви» сприйняли неоднозначно

13 Травня, 19:05

Поділитися:

Співачка Ані Лорак представила новий відеокліп на пісню Володимира Івасюка «Балада про Мальви». Продовжуючи тему соціальних проектів, в яких Ані Лорак бере участь з 2004 року, ставши послом доброї волі ООН з боротьби зі СНІДом, спеціально до Дня Матері співачка дарує всім матерям пісню композитора Володимира Івасюка — «Балада про Мальви».

Тема сім'ї та материнства стала дуже близькою для Ані, коли вона сама стала мамою і взяла участь у благодійній програмі «Сирітству — ні». Цю зворушливу баладу Ані Лорак хоче подарувати всім матерям, подякувавши за щиру любов і відкрите серце, повідомляє viva.ua.

Новий кліп Ані Лорак містить фрагменти шокуючих сцен революції в Україні і змушує співпереживати кожній сім'ї, яка пережила втрату через трагічні події в нашій країні. Передпосилки відео до теми Майдану викликали деяке засудження та нерозуміння в багатьох українців, та активне обговорення відео в соціальних мережах. Користувачів обурило те, що Ані Лорак, яка критикувала незручність барикад на Майдані, жалілася на те, що їй страшно ходити на роботу, отримувала в Кремлі премію «Золотий грамофон» коли на Майдані розганяли студентів, а після розстрілів на Грушевського розважала гостей на весіллі сина Литвина (яке святкували неподалік місця вбивств, в готелі «Інтерконтиненталь»), тепер використовує в своїй творчості тему Майдану.
Помилковий заголовок — Yjdbq dsltjrksg dsl Fys Kjhfr yf gscy. Sdfc.rf «<fkflf ghj Vfkmdb» cghbqyzkb ytjlyjpyfxyj
13 Травня, 19:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон