Настільна версія
мова | язык

Ченнінг Татум затверджений на роль мутанта Гамбіту

14 Травня, 12:04

Поділитися:

Продюсер франшизи «Люди Ікс» підтвердила давні чутки про те, що Ченнінг Татум може зіграти супергероя на ім'я Гамбіт. Більше того, актора затвердили на цю роль. Йдеться про сольний фільмі для цього персонажа з коміксів.

Продюсер Лорен Шулер Доннер розповіла про результати кастингу на британській прем'єрі фільму «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього». Жінка помітила, що Татум ідеально підходить на роль шахрая і мерзотника, яким і є Гамбіт. Крім того, за словами Шулер Доннер, їй подобається те, що Ченнінг вміє працювати з екшеном і що родом з південних штатів.

Минулої осені Татум сам висловлював бажання зіграти Гамбіту, якщо матиме таку можливість. У січні Шулер Доннер співала дифірамби акторові, мріючи побачити його в цій ролі. Тому рішення студії було очікуваним. Хоча все ще неясно, коли як і ким буде вестися підготовка окремого фільму про Гамбіті і коли він вийде.

Гамбіт — супергерой, який відноситься до Людей Ікс. Завдяки мутації, він може контролювати енергію предметів, змушуючи ті вибухати або навпаки — зупиняючи вибух. У фільмі «Люди Ікс . Початок. Росомаха» Гамбіту зіграв Тейлор Кітч.
Помилковий заголовок — Xtyysyu Nfnev pfndthl;tybq yf hjkm venfynf Ufv,sne

14 Травня, 12:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор