Настільна версія
мова | язык

АнтитілА відкрили офіційний онлайн-магазин

15 Травня, 13:26

Поділитися:

На початку травня відбулося відкриття офіційного онлайн-магазину гурту АнтитілА. Цей магазин створювався спеціально для всіх шанувальників творчості гурту АнтитілА, які тепер матимуть можливість замовити якісну ексклюзивну продукцію з символікою улюбленої групи.

Плани, щодо створення магазину, виношувалися досить давно, та лише зараз вони змогли реалізуватися. І, в першу чергу, це стало можливим завдяки ініціативи, що надходила безпосередньо від шанувальників та прихильників Антитіл під час спілкування з ними на офіційних ресурсах гурту в Інтернеті та спілкування наживо в реальному часі.

Вже зараз в магазині можна придбати ексклюзивну чоловічу та жіночу трикотажну продукцію (футболки, реглани), головні убори, блокноти та чашки з символікою гурту АнтитілА, а також ліцензійні музичні диски. Асортимент магазину буде постійно оновлюватися та розширюватися, а єдиним, що залишиться незмінним буде якість товару, а також простота і зручність його замовлення.

Сергій Вусик, директор гурту АнтитілА: «
Протягом останніх 2-3х років було дуже багато звернень до гурту стосовно того де і, взагалі, чи можна придбати сувенірну продукцію Антитіл. Прихильники створювали самостійно футболки, блокноти та приходили до нас на концерти. Ми цінуємо і поважаємо нашого слухача, тому, закінчивши основну частину туру «Над полюсами», одразу почали створення фірмового магазину. Досить довго підбирали виробництво для виготовлення продукції, керуючись принципом, що якість товару це найголовніше. Зупинились на якісних моделях одежі, власноруч розробили макети, обговорюючи ідеї на репетиціях до фінального концерту, та 1го травня відкрились. Кожна річ та її якість можна порівняти з брендовими речами з якогось бутіка. В майбутньому плануємо запускати турові колекції, та поширювати асортимент із речей,які використовували у кліпах, концертах і т.п.».

А в цей час повним ходом йде підготовка гурту АнтитілА до особливого фінального концерту туру «Над полюсами», що відбудеться 23 травня у столичному концертному залі Sentrum. Планується неймовірне, ексклюзивне шоу зі спеціально запрошеними друзями-музикантами, яке буде також наповнене багатьма сюрпризами та несподіванками.

Таких Антитіл ви ще не бачили!
Помилковий заголовок — FynbnskF dslrhbkb jaswsqybq jykfqy-vfufpby

15 Травня, 13:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій