Настільна версія
мова | язык

Гібсон назвав Григор'єву зрадницею

27 Квітня, 23:50

Поділитися:

Мел Гібсон не може забути Оксані Григор'євій її зраду. Він вважає, що екс-кохана хотіла зробити із нього монстра і у неї це вийшло.

Актор Мел Гібсон поскаржився: мовляв, публікація запису, в якій він погрожував і ображав Оксану Григор'єву, "принизила його близьких і заподіяла біль його сім'ї". А жінка, яка зробила з ним подібне - зрадниця. Не більше і не менше.

Актор запевняє, що запис його телефонної розмови (та сама, яка була представлена ​​в суді), піддавалася редагуванню, окремі фрази взято з інших джерел і взагалі вирвані з контексту. А все для того, щоб представити його як монстра. "Але хто взагалі очікував би, що його запишуть? Хто міг передбачити таку зраду?"

Також актор розповів, що тепер знає, хто йому друг з колег, а хто - ні. Нагадаємо, із захистом виступили лише Вупі Голдберг і Джоді Фостер. Втім, за словами Гібсона, він очікував подібної реакції колег: "Мало кому захочеться виступити перед людьми і вплутатися у все це лайно, - зазначив він. - Звичайно, багато людей мене підтримували, але в таких ситуаціях розумієш, хто твій друг".

Нагадаємо, що Мел Гібсон був засуджений до трьох років ув'язнення умовно за побиття Оксани Григор'євої. Крім умовного терміну, Гібсон зобов'язаний відвідувати психотерапевта, відпрацювати 16 годин на громадських роботах, а також заплатити штраф.
Помилковий заголовок — Us,cjy yfpdfd Uhbujhэ'de phflybwt.

27 Квітня, 23:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора