Настільна версія
мова | язык

До Львова їде симфонічний оркестр, яким диригують Дарт Вейдер і Джек Горобець

20 Травня, 18:59

Поділитися:

У понеділок, 26 травня, на сцені Львівської опери вперше виступить відомий київський симфонічний оркестр «Lords of the Sound». Колектив, який добре знають у Європі і який зараз концертує містами України, запропонує на розсуд львів’ян яскраву концертну програму «Кінохіти», що складається виключно із найпопулярніших саундтреків. 

Початок двогодинного концерту — о 19:00. Крім Львова, гастрольний графік оркестру «Lords of the Sound» цієї весни охоплює Київ, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Харків, Донецьк, Одесу, Кіровоград…

Оркестр «Lords of the Sound» під керівництвом Віталія Саражинського (диригент — Віталій Фізер) — це 26 обдарованих і відданих своїй справі музикантів, які при змаху диригентської палички переносять меломанів у прекрасний світ звуків. Кістяк колективу свого часу був сформований на базі Київського музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського.

У концертній програмі «Кінохіти» бере участь фіналістка телешоу «Х-фактор» Дар’я Ковтун. Завдяки її неймовірному вокалу для українських меломанів чи не один в один звучатимуть пісні-візитки Селін Діон (My Heart Will Go On з фільму «Титанік») та ADELE (Skyfall з останньої стрічки про Джеймса Бонда). Оригінальне режисерське рішення: під час виконання теми з кінофільму «Зоряні війни» оркестром диригує… Дарт Вейдер, а під час саундтреку з «Піратів Карибського моря» на сцені з’являється сам Джек Горобець.

Загалом концертна програма «Кінохіти» від оркестру «Lords of the Sound»  — це незабутня музична подорож у минуле і в майбутнє. Під звуки флейт, скрипок, гітар, барабанів та багатьох інших інструментів меломани-кіномани зможуть зануритися в атмосферу улюблених фільмів: «Володар перснів», «Самотній рейнджер», «Матриця», «Пірати Карибського моря», «Шерлок Холмс», «Амелі», «Гаррі Поттер», «Маска», «Убити Біла», «Джеймс Бонд», «Зоряні війни»…

Після подій, які пережила Україна минулої зими, оркестр додав до свого репертуар й саундрек з відомого польського фільму «Вогнем та мечем». Улюблену музику мільйонів у виконанні симфонічного оркестру доповнюватиме унікальний відеоряд. Концертна програма «Кінохіти», наскрізь пронизана позитивом, дасть публіці змогу відволіктися від політики та щоденних турбот.
Помилковий заголовок — Lj Kmdjdf їlt cbvajysxybq jhrtcnh? zrbv lbhbue.nm Lfhn Dtqlth s L;tr Ujhj,twm
20 Травня, 18:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон