Настільна версія
мова | язык

Zоряна презентувала чуттєвий кліп «Дихаю тобою»

20 Травня, 19:11

Поділитися:

Нещодавно Zоряна презентувала новий кліп «Дихаю тобою» на одному з музичних телеканалів. Зважаючи на те, що всі попередні роботи співачки були драйвовими та енергійними, ця робота відрізняється своєю ліричністю, чуттєвістю та зміною образу Zоряни.

Пристрасть, ніжність, кохання, спогади — все це відображається в очах дівчини, яка буквально «дихає» таким гарним почуттям як кохання.

Спеціально для кліпу, дизайнер інтер`єрів Іра Гуменчук, створила кімнату для закоханих, основним незвичним елементом якої стала величезна біла люстра, зроблена з тисячі рулонів паперу для касових чеків.

Режисер відео, Денис Гамзінов, відмітив,що: «
У цьому кліпі ви не побачити традиційну історію кохання між хлопцем та дівчиною, ви побачите лише всі емоції головної героїні — Zоряни, яка й написала цю чуттєву композицію. Також її історія переплітається із історією балерини, в якої склалося в житті все по-іншому. Ми вирішили нетрадиційно підійти до ідеї створення цього відео»

«З появою цієї пісні та кліпу, в моєму житті розпочався абсолютно новий період: зміна внутрішніх прагнень, переосмислення певних речей, бажання розкрити себе по-новому, так як життя — це і є певна гра, в якій так цікаво час від часу змінювати правила!» - розповіла нам Zоряна, залишивши за собою певну інтригу.
Помилковий заголовок — Яjhzyf ghtptynedfkf xenn'dbq rksg «Lb[f. nj,j.»
20 Травня, 19:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір