Настільна версія
мова | язык

24 травня увесь світ молитиметься за Мир і Спокій в Україні

20 Травня, 22:29

Поділитися:

24 травня, рівно о 12:00, рівно годину лунатиме Молитва за Україну, Мир і Спокій одночасно по всій країні і світу, однією з організаторів якої виступає співачка Руслана.

Молебінь прочитають понад сто священників різних конфесій! Кожне з Чотирьох місць України (символічні чотири сторони світу та центр) скажуть свій фрагмент молитви який збирається у єдине відео-звернення до всього світу!

Спільна молитва об’єднає тисячі людей, сотні священників різних конфесій і десятки Храмів по всій Україні, по всьому світу.  Руслана заспіває з двома зведеними хорами на Вершині Карпат виконає Літургію та Гімн України 10-ма різними мовами.

Загалом буде прочитано понад 50 молитов за Мир і Спокій. Ведучі коментуватимуть подію українською, російською, англійською мовами. Кожна людина, весь світ зможе помолитись в цей день з Україною. Символ акції – Промінь Світла!

Чотири символічних місця — сторони світу і центр!

Захід України — Карпати, Молитва на Горі Хомяк 1600м у підніжжя фігури Пресвятої Богородиці

Схід України — Донецьк, Молитва в единій площі з українським прапором, який зберегли люди що моляться вже 77 діб незважаючи на погрози

Північ України — Чернігів, Молитва у Катерининській церкві 17 ст. що на Горі)

Південь України — Одещина, Молитва у найбільш міжнаціональному місті — Болград у на березі найбільшого в Європі озера в Соборі Святого Преображення Господнього.

Центр України — Черкащина, Мотива у місті Канів, у старій деревяній козацькій церкві Святої Покрови, яку відтворили до 200-річча Шевченка за ескізами французького художника.

Столиця – Київ, Молитва у Михайлівському соборі!

Одночасно молебні пройдуть у десятках храмів по всій Україні, а також світі, зокрема, в Українській Церкві в Брюсселі (Бельгія) у Лондоні, де проходить 24годинний протест, (Англія), в Українській Дерев’яній Церкві в Курітіба (Бразилія), в Українській Церкві в Парижі (Франція), від Варшави, Любліна по Зелену Гору (Західна Польща), у Церкві Святого Юри у Нью-Йорку (США)...

Молитва замість зброї.
Об’єднання замість розбрату.
Мир і Спокій замість війни і ненависті.
В цей день ми молимось – помоліться і Ви!

Руслана: Нас надихнула унікальна історїя Революції Вервички на Філіпінах – коли молитва зупинила танки!

Є місця, де ти ближче до неба. Є слова, що мають велику силу.
Помилковий заголовок — 24 nhfdyz edtcm cdsn vjkbnbvtnmcz pf Vbh s Cgjrsq d Erhfїys

20 Травня, 22:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків