Настільна версія
мова | язык

Сергій Притула: піднімай дупу і йди на вибори, бо я тебе найду!

23 Травня, 10:23

Поділитися:

Соціальна акція Нового каналу «Починай з себе» закликає своїх глядачів бути соціально активними: проявляти ввічливість, піклуватися про оточуючих, берегти природу... До акції колективу каналу «Починай з себе» приєдналася вся Україна.

Команда Нового каналу вважає: щоб змінювати життя на краще, досить слідувати простим правилам. Вітатися з колегами, посміхатися перехожим, допомагати оточуючим, не паркуватися в недозволених місцях, не давати хабарі. Нарешті, викидати сміття тільки в урну. Мета акції показати, що люди можуть почати змінювати країну, починаючи із себе.

Напередодні виборів Президента України ведучі Нового записали відеоролики із закликом скористатися найважливішим правом для громадянина — правом голосу! 25 травня, у неділю, — дуже важливий день для всієї України. Особливо користувачі вподобали відео від шоумена Сергія Притули, в якому він закликав не сидіти Вконтакті чи Фейсбуці і постити сопливі статуси, а підняти дупу і піти проголосувати, щоб змінити життя на краще.

До акції приєдналися й інші ведучі каналу: Маша Єфросініна, Саша Педан, Олександр Скічко, Лєночка Турбол, Михайло Шаманов та Андрій Шабанов, Світлана Рижук та Єгор Калейніков, Стас Капралов та Василь Москаленко. Вони записали відповідні відеозвернення до українців.
Помилковий заголовок — Cthusq Ghbnekf^ gslysvfq lege s qlb yf db,jhb? ,j z nt,t yfqle!
23 Травня, 10:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон