Настільна версія
мова | язык

Екс-соліст O-Zone та Саті Казанова презентували спільний кліп

23 Травня, 10:23

Поділитися:

Екс-соліст гурту O-Zone Arsenium і красуня-співачка Саті Казанова презентували спільний кліп на пісню «До рассвета». Авторами композиції стали Arsenium і румунський діджей і саундпродюсер Dj Alex DaVia (Alex Brashovean).

В новому кліпі артисти показали справжню love story на узбережжі і в старому місті Баку, саме там, де колись знімали легендарний фільм «Діамантова рука». В основі відео — історія літніх стосунків, закоханості дівчини і хлопця. Arsenium і Саті вдалося передати настрій цих емоцій, коли ти закоханий, коли хочеться співати. 

Авторами кліпу стала команда з України — Cameralight Pro, на чолі з режисерами Paul Kildau і Taras Golubkov, на рахунку яких роботи з Юлією Плаксіною, Владом Дарвіном, Саті Казановою та іншими. Привітати артистів з прем'єрою дуету зібралося чимало знаменитих друзів, серед яких були: Діма Білан, Іраклі, Кирило Андрееев, Андрій Григор'єв-Апполонов, Юлія Голубєва, Артем Корольов, Ігор Гуляєв, Юля Волкова, продюсер Ігор Матвієнко та інші. Гість вечора Емін Агаларов, як виявилося, зробив свій дружній внесок у підтримку новоспеченого дуету — надав всій знімальній групі і артистам теплий прийом у своєму готелі в рідному місті Баку
Помилковий заголовок — Trc-cjkscn Щ-Ящту nf Cfns Rfpfyjdf ghtptynedfkb cgskmybq rksg
23 Травня, 10:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис