Настільна версія
мова | язык

Гордієнко перевтілилася в Червону шапочку, Скрябін у Гуллівера, а Дантес в Аладіна

26 Травня, 18:38

Поділитися:

5 червня, о 18:00, в ТВК «Метроград», відбудеться відкриття фотовиставки «Казковий Київ», в якій взяли участь відомі люди України. Так, Ольга Цибульська постала в ролі Дюймовочки, Володимир Дантес - в образі Аладіна, Кузьма випробував на собі як це бути Великим Гуллівером в країні ліліпутів, а Наташа Гордієнко зрозуміла, як можна було врятувати бідну Червону Шапочку від Сірого Вовка, і наскільки ця казка актуальна до нині.

«У дитинстві я себе представляла Ксенією принцесою - воїном швидше , ніж Червоною Шапочкою. Якби я знімала фільм за мотивами казки, то вовк був би або добрий , або Червона Шапочка ще в лісі б його перевиховала, — розповіла Гордієнко. — З самого дитинства мене виховували сильною дівчинкою, і я завжди обурювалася , коли читала подібні казки . Чому мисливці так довго йдуть? Чому червона шапочка така дурна і довірлива? Ось я б цьому вовку ще в лісі влаштувала. Але зараз , коли в моєму житті трапляються сірі вовки, я з ними в розбірки не лізу, а обходжу стороною і роблю все для того, щоб ці вовки не чіпали моїх близьких і рідних».

У проекті також взяли участь: Фагот, Альоша, гурти «ТІК», «Авіатор», «Пара Нормальних », «Час і Скло», «Дзідзьо», Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, брати Борисенко, Монро, Лілія Ребрик, Даша Коломієць, Оля Цибульська, Микита Добринін, Коля Серга та інші.

«Казковий Київ» - мистецький проект , покликаний показати красиві місця столиці через призму казки . Проект спеціально підготовлений до Дня Києва та Міжнародного дня захисту дітей 2014 .
Виставка триватиме до 3 серпня. Вхід вільний.
Помилковий заголовок — Ujhls'yrj gthtdnskbkfcz d Xthdjye ifgjxre? Crhz,sy e Uekksdthf? f Lfyntc d Fkflsyf

26 Травня, 18:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван