Настільна версія
мова | язык

Придумай назву для третього альбому гурту «ТІК»

28 Квітня, 13:05

Поділитися:

Днями гурт ТІК закінчить запис свого третього альбому, на який фани чекають майже два роки. Дуже щільний концертний графік не  давав дістатися ТІКівцям до студії і плідно попрацювати, але, як стверджують музиканти, нова платівка буде готова наприкінці травня.

Віктор Бронюк: «Альбом готовий на 95 відсотків.  До нього увійдуть не тільки такі «бойовики», як «СІРОЖИНЕ ПІРОЖИНЕ», «Для мами»  та «Ще НВУ», а і зовсім новий матеріал, який ми тільки нещодавно почали виконувати на  концертах. Якщо говорити про те, чим наш третій альбом буде відрізнятися від попередніх, то він буде більш ліричним. Все як на весіллі: «Три бистрих, одна мєдлєнна». Ну, я якщо без жартів, то ми багато пережили за цей час, стали дорослішими, відповідальнішими, а ще у  половини колективу народилися діти і саме вони стануть першими слухачами нашого альбому і якщо їм щось не сподобається, то будемо все переробляти».

Гурт ТІК справедливо вважають народним і тому музиканти вирішили не зволікати цим високим званням, а залучити своїх шанувальників  до співтворчості. Саме Ви зможете  увійти в історію гурту ТІК як АВТОР НАЗВИ ТРЕТЬОГО АЛЬБОМУ.  До 1-ого червня  запропонуйте свій  варіант назви на офіційному сайті гурту ТІК  www.tik.ua  і ваше ім’я буде увічнене в оформленні альбому, а ще ви отримаєте можливість провести з гуртом ТІК цілий день!
Помилковий заголовок — Ghblevfq yfpde lkz nhtnmjuj fkm,jve uehne «NSR»

28 Квітня, 13:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин