Настільна версія
мова | язык

Модні сукні літа 2014: Топ-10

28 Травня, 23:56

Поділитися:

У новому сезоні весна-літо 2014 модні дизайнери перевершили самі себе і запропонували таке розмаїття трендів, які здатні задовольнити найвишуканіші смаки найвибагливіших модниць.

Головним предметом гардеробу цього літа залишаються сукні. У новому сезоні актуальні як міні-сукні, так і довжина максі. Особливу увагу приділено деталям – глибоким декольте, зухвалим розрізам, оригінальним накидкам і поясам.

Серед головних модних трендів – квіткові мотиви і яскраві принти. Флористика залишається головним і улюбленим трендом, як модних дизайнерів, так і знаменитостей. Плаття, прикрашене квітами, створює романтичний і жіночний образ. Воно ідеально підходить для світських раутів і для вуличного стилю під час прогулянки по великому місту.

Нове дихання дизайнери подарували горошку. Він набув особливої популярності у 60-х роках минулого століття, ставши справжнім фешн-символом епохи. Сьогодні сукні в горошок користуються особливою популярністю. Вони виглядають актуально як у коктейльних сукнях, так і в офісному стилі. Відмінно підходять для створення модного образу під час відпустки.

Головний колір літа 2014 – рожевий. У цьому сезоні він також переживає нове відродження, перетворюючись від гламурного кольору блондинок, в самий вишуканий і ніжний відтінок леді.

Він виглядає ефектно і в той же час трішки кокетливо. Сукні в рожевому кольорі – незамінна частина гардероба літа 2014 для кожної модниці.

Трендом літа 2014 стала сукня з накидками. Вона виглядає помпезно і вишукано. Ідеально підходить для дівчат, які обожнюють пафос і стиль класу люкс.

Таке плаття неодмінно варто носити з тоненьким поясом і зухвалими аксесуарами. До сукні з накидкою підійде взуття на високому каблуці або платформі.

Зухвалість і сексуальність – головне настрій літа 2014. У цьому сезоні особливою популярністю користуються напівпрозорі тканини, а також глибокі декольте. Плаття в обтяжку, які наочно демонструють апетитні форми модниці, потрапили у віш-ліст багатьох трендсеттерів. Ними рясніють червоні доріжки світських заходів.

Анімалістичні принти і дальше не виходять з моди. Однак влітку 2014 дизайнери вирішили трошки урізноманітнити цей тренд. Актуально виглядає великий леопардовий принт, або доповнений яскравими відтінками різноманітних малюнків.
Помилковий заголовок — Vjlys cerys ksnf 2014^ Njg-10

28 Травня, 23:56

Поділитися:

За матеріалами: glianec.com.ua

Теги: сукні, мода, весна, літо

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій