Настільна версія
мова | язык

Багатій влаштував квест за реальними грошима через Twitter

3 Червня, 12:29

Поділитися:

Невідомий мільйонер підняв на ноги Сан-Франциско, роздаючи гроші за допомогою Twitter. Багатій вирішив влаштувати конкурс соціальній мережі, викладаючи фотографії місць з захованими грошима. 

Анонімний філантроп ховає готівку, купюри номіналом від 20 до 100 доларів, у різних місцях на вулиці або в якихось будинках, а потім повідомляє про це в Twitter з хештегом @HiddenCash (захована готівка). Таким чином нужденні можуть поповнити свій бюджет. Але заповітне місце ще доведеться відшукати. Для цього потрібно розгадати зашифровані вказівки, що публікуються автором ідеї. 

Незвичайна гра почалася в Сан-Франциско, але вже перенеслася в інші міста США і Канади. Як пояснив на своїй сторінці невідомий мільйонер, йому вдалося нажити велике стан на торгівлі нерухомістю. Але, знаючи, що багато людей не можуть дозволити собі навіть маленької власної квартири, він вирішив таким чином повернути борг суспільству, боротися з класовою нерівністю: "Я вирішив віддати частину грошей, які заробляю, але робити це весело і креативно". 

Помилковий заголовок — <fufnsq dkfinedfd rdtcn pf htfkmybvb uhjibvf xthtp Ецшееук

3 Червня, 12:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків