Настільна версія
мова | язык

«БРАТИ ГАДЮКІНИ» шукають «РАСЧОСКУ» Алли Пугачової

28 Квітня, 14:10

Поділитися:

Легендарні рокери «Брати Гадюкіни», напередодні концерту пам’яті свого вокаліста Сергія Кузьмінського, оголосили про початок створення «Народного Архіва Гадюкіних». За допомоги своїх шанувальників музиканти збиратимуть фото, кінохроніку, аудіозаписи та інші артефакти, що мають відношення до творчості «Гадів» та Сергія Кузьмінського. В список розшукуваних історичних трофеїв групи потрапили клавіші-«расчоска», що музикантам подарувала Алла Пугачова.

Триб’ют-концерт легендарних рокерів «Братів Гадюкіних» з кожним день обростає новими соціально-мистецькими проектами. «Гади» не обмежаться лише проведенням великого концерту пам’яті Сергія Кузьмінського в київському Палаці Спорту  3 червня. Окрім триб’юту, музиканти оголосили відкритий конкурс на створення реміксів на найкращі хіти «Братів Гадюкіних» та збір «Народного Архіву Гадюкіних». 28 квітня почне своє мовлення інтернет-радіостанція «Гади Радіо», що цілком присвячена творчості «Гадюкіних» та концерту пам’яті Сергія Кузьмінського.

Розповідаючи про «Народний Архів», бас-гітарист «Братів Гадюкіних» Ігор Мельничук згадав про подарунок, який зробила музикантам Алла Пугачова: «У 90-х цікава була річ, пов’язана з Аллою. На своїх «Різдвяних зустрічах» вона подарувала Кузі клавіші, але як для нього — трошки «рагульський» варіант, на таких грали «Фрістайл», «Ласковый май». Де вони тепер, навіть не знаємо! Але їх сама Алла подарувала! І ми їх возили по гастролях, мені доводилося їх носити. Одного разу повернулися з гастролей, і я попросив нашого барабанщика Мішу, який жив неподалік вокзалу, залишити клавіші в себе на зберігання. Він забрав. І все! Досі їх шукаємо».
Гадюкінська «расчоска» Алли Пугачової знаменита ще тим, що самій Примадонні її колись подарував північно-корейський диктатор Кім Ір Сен.

Наразі «Брати Гадюкіни» розпочали репетиції триб’ют концерту, а на їх власній студії триває запис переспівів українськими рок-зірками найпопулярніших хітів «Гадів». Кожний глядач концерту отримає в подарунок до свого квитка компакт-диск із кавер-версіями гадюкінських шедеврів у виконанні таких провідних рок-гуртів як «Океану Ельзи», «Воплі Відоплясова», «Бумбокс», «Ляпіс Трубєцкой», «ТІК», «ТНМКонґо», «Перкалаба», «ДахаБраха» та інших.

«Брати Гадюкіни» дотрималися своєї обіцянки стосовно доступності цін на квитки для всіх шанувальників. Похід на наймасштабніший український рок-концерт коштуватиме лише від 120 до 350 гривень, до того ж придбати квитки, окрім киян  мають можливість львів’яни.
Помилковий заголовок — «<HFNB UFL>RSYB» ierf.nm «HFCXJCRE» Fkkb Geufxjdjї

28 Квітня, 14:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора