Настільна версія
мова | язык

Руслана виступила на Гала концерті акції «Ludzie Wolnosci» у Варшаві

3 Червня, 12:30

Поділитися:

1 червня Руслана виступила на Гала концерті акції «Ludzie Wolnosci» у Варшаві з нагоди річниці Солідарності Польщі. За результатами народного опитування, що відбувалося в рамках акції, були визначені та нагороджені під час Гала концерту визначні діячі Польщі.

В дуеті з відомою польською співачкою Едітою Гурняк, яку українці знають з «Євробачення», Руслана, як спеціальний гість церемонії, виконала пісню The Beatles «Imagine». Після виступу Руслана звернулася польською мовою до пристніх у залі та телеглядачів прямого ефіру, щоб подякувати за підтримку та закликати до єднання. Варто відмітити, що всі кошти, зібрані під час голосування за учасників акції, будуть передані сім’ям загиблих та постраждалих на Майдані та в Україні.

Руслана: «
Метою церемонії за участі Президента Польщі Броніслава Комаровського стало вшанування тих людей, без яких сьогоднішня Польща була би неможлива, – людей, які в останні чверть століття стали символами змін у Польщі.
В дуеті з Едітою Гурняк ми виконали «Imagine», після чого я звернулася до всіх поляків і подякувала їм за допомогу:

 25 lat temu Polska pokazała siłę. Dziś bierzemy z was przykład. Jesteśmy silni, bo jesteśmy razem. Jeszcze Polska nie zginęła. Ще не вмерла Україна! Sława Ukrainie!»
Помилковий заголовок — Heckfyf dbcnegbkf yf Ufkf rjywthns frwsї «Дгвяшу Цщдтщысш» e Dfhifds
3 Червня, 12:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван