Настільна версія
мова | язык

Фабриканти Тетяни Піскарьової зібрали кошти на лікування малюка

4 Червня, 10:01

Поділитися:

В Міжнародний день захисту дітей в концерт-холі Carribean Club відбувся благодійний трьохгодинний пісенний марафон «Птах надії» на підтримку хворого на гострий лімфобластний лейкоз Павла Павліченка. Щоб зібрати гроші на лікування хлопчика заслужена артистка України Тетяна Піскарьова разом з маленькими артистами своєї Фабрики Естради влаштувала грандіозне шоу.

За підтримки міжнародної організації «Назустріч Мрії» та її президента Ірини Волгіної, фабриканти Тетяни Піскарьової об’єдналися разом з вихованцями дитячих будинків та шкіл-інтернатів і напередодні свята виготовили сотні паперових журавликів-оригамі, а також різноманітні сувеніри ручної роботи, які були продані на благодійному аукціоні разом з картинами молодих художників. Найбільшу суму діти виручили від продажу авторської роботи художниці Надії Іллюк - картини-символу благодійного концерту «Птах надії».

«Цей Птах Надії сьогодні дуже потрібен Павлику Павліченку, він на нього дуже чекає. Цьому хлопчику всього 3 рочки і у нього зараз лише одна мрія - вилікуватись від страшної хвороби, - говорить співачка Тетяна Піскарьова. – Я дуже горда за всіх діток, які долучилися до нашої благодійної акції, адже кожен з них знав і розумів, що на концерті «Птах надії» буде співати, танцювати і демонструвати свої роботи саме заради нього. Також я дуже вдячна всім дорослим за те, що в такий скрутний час розкупили всі квитки на концерт, придбали всі зроблені дитячими руками вироби і тим самим допомогли зібрати кошти на продовження лікування Павлика. Впевнена, нам, дорослим, ще потрібно вчитися у наших дітей любити життя і, не зважаючи ні на що, ніколи не втрачати Надії!»

Цікавим став той факт, що після першого відділення пісенного марафону «Птах надії» його муза Тетяна Піскарьова була вимушена покинути своїх вихованців для того, щоб взяти участь в іншому благодійному заході – акції-концерті «Єдина країна» в НПМ «Україна». Але її маленькі фабриканти справились зі своїм завданням на відмінно і, як справжні артисти, впевнено відпрацювали всю концертну програму.
Помилковий заголовок — Af,hbrfynb Ntnzyb Gscrfhmjdjї ps,hfkb rjinb yf ksredfyyz vfk.rf

4 Червня, 10:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон