Настільна версія
мова | язык

Бумбоксу відіграв запальний концерт в Stereo Plaza

4 Червня, 17:34

Поділитися:

Бумбоксу - 10 років. Кілька місяців Київ був завішаний афішами, на яких п'ятеро хороших хлопців з інструментами в руках, зазивали публіку прийти на концерт в Stereo Plaza. І публіка не підвела. В суботу, 31 травня, незважаючи на сильний дощ, п'ять тисяч меломанів зібралися на ювілейний концерт групи. Фани приїхали з Ялти та Дніпропетровська, зі Львова та Черкас, з Харкова та Хмельницького. Хтось прилетів з Москви, хтось приїхав на машині з Мінська, знайшлися навіть тру-фани з Ізраїлю та США.

Шоу почалося півгодинним інтро - відео-попурі з українських пісень. Після жартівливих заставок - пародії на китів кіноіндустрії - Бумбокс замість Universal, гарчащий Валік замість MGM, Бумбокс вийшли на сцену в класичному складі: Хливнюк біля мікрофона, Муха з гітарою і Валік за вертушками. Причому Валік вийшов на милицях і в гіпсі - за день до концерту він зламав ногу, що ніяк не позначилося на його грі , хіба що частина публіки нарікала, що знаменитих танців за вертушками сьогодні не буде. Підтримка глядачів була фантастичною - перші вісім пісень Бумбокс відіграли під шалені оплески. «Ким ми були», «Немає причин», «Діагноз», «День» (цю пісню Бумбокс не грали дев’ять років!), «Почути», «Сиропи», «Віддаю», «Вахтерам» - пісні з альбомів «Меломанія» та «Family Бізнес», відкрили вечір хорового співу - як називають концерти Бумбокса вдячні слухачі.

На пісні «Коля» на сцену піднялися Олександр Люлякін, барабанщик групи і басист Денис Левченко. Уявити собі Бумбокс без цих музикантів вже неможливо і хлопці вкотре довели, наскільки цікавіше стала звучати група з їх приходом. Зал співав пісні з альбомів «Family Бизнес», «III», «Середнiй Вiк» и «Термiнал Б», час від часу заглушаючи музикантів.

На 23 пісні, якою став «Самольотік» з альбому «Термiнал Б», на сцену разом з Хливнюком вийшов гітарист Андрій Радько. Талановитий музикант, колишній технік Бумбокса, Андрій зіграв ще одну пісню «Пєпєл», в якій до дуету Хливнюк-Радько, приєднався діджей Валік.

А далі ... Далі на сцену винесли піаніно з написом Pianoбой. І з'явився Дмитро Шуров. У піджаку і капелюсі. Скромний, привабливий, елегантний. «Happy End» у виконанні Шурова і Хливнюка змусила плакати частина залу і, в принципі, концерт можна було б вважати завершеним - надзавдання було виконано. Але друзі не зупинилися і на перший акордах «Этажей» в залі почалися нестримні веселощі, що продовжилося на піснях «Крапка» і «Пошла Вон». Закінчували офіційну частину концерту піснею «Наодинці» - зал з сотнями телефонів- ліхтариків в руках, щасливі обличчя, мокрий Хливнюк викидає в знак подяки свою кепку в зал, Валік пританцьовує на стільці, Люлякін дарує палички, квіти, торт у формі патефону , привітання друзів .

Звичайно, вони повернулися. І зіграли «Номер Скрит», «та4что», «Дитина», «Поліна», «Звезды не ездят в метро». І були щасливі. Всі. І Бумбокс, і слухачі.  Тридцять чотири пісні - саме стільки пісень було зіграно на концерті «Бумбокс - 10 років». 

Концерт у Києві - це перший ювілейний концерт Бумбокса в Україні. Менеджмент групи планує восени провести серію подібних концертів по всій країні.
Помилковий заголовок — <ev,jrce dslsuhfd pfgfkmybq rjywthn d Ыеукущ Здфяф

4 Червня, 17:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван