Настільна версія
мова | язык

Madness, The Bloody Beetroots, Kelis та багато інших – на Sziget!

8 Червня, 01:41

Поділитися:

До, як завжди, яскравого лайн-апу Sziget Festival додані нові імена. Цього року Madness, The Bloody Beetroots, Kelis і багато інші виконавців приєднаються до престижної музичної програми Острова Свободи. Фестиваль Sziget відбудеться 11-18 серпня в Будапешті. Квитки зі знижкою доступні до кінця липня.

Sziget, безумовно – те місце, де варто бути цього літа, якщо ви шукаєте розваг й відпочинку одночасно. Острів Свободи – це значно більше, ніж музичний фестиваль. Це краса Будапешту, веселощі у форматі нон-стоп, яскраві події на самому острові та лайн-ап, який припаде до смаку прихильникам усіх музичних стилів. Щоденний розклад вже оголошених виконавців можна знайти на веб-сторінці (www.szigetfestival.com.ua/programs). А ось і нові імена!

Madness, сформовані у 1976 році в Кемден Таун, Лондон, є однією із головних постатей музики ska. Вони вже довели на Sziget минулих років, що справжня вечірка ska – це нестримні співи і танці, що чекають на нас і цього року. Madness перебуває у світовому турне і відвідає Sziget у рамках своїх масштабних гастролей. The Bloody Beetroots також обіцяють наповнити сігетців справжньою енергією. Ми чекаємо на хардкорний electro house та суперенергійний перформанс, що змушує тисячі людей просто сходити з розуму.

Kelis – американська поп-ікона, одна з найбажаніших зірок, яка має вже шість альбомів і тридцять один сингл. У квітні цього року на лейблі Ninja Tunes відбувся реліз її нового альбому «Food». Kelis привнесе якісної та різноманітної поп-музики у цьогорічний Sziget! Leningrad став флагманом андеграундної сцени 21-го століття у регіоні. Їх музика – це колоритне ска з додаванням панку, з елементами російських маршів, танців і народних пісень. Band of Skulls – тріо із Саутгемптона, чий останній альбом «Himalayan» був виданий у березні цього року. Тож скоро глядачі Sziget зможуть насолодитися новою, динамічною і водночас містичною музикою групи Расселла Марсдена. Крім того на Sziget повертається Triggerfinger – найгучніший рок-бенд Антверпена! Їх музика вдало варіює від більш традиційного, але динамічного до душевного й відвертого року.

Deniz Koyu – це саме та людина, що стоїть за хітами «Tung», «Hertz», «Bong» і «Follow You». Його шоу, безумовно, необхідно відвідати всім, хто цікавиться прогресивною музикою та electro house. Thomas Gold також є частиною цьогорічної видатної DJ-сцени. З моменту свого дебюту в 2006 році, німецький артист став одним із найобожнюваніших творців сучасної танцювальної музики. На додачу – Quentin Mosimann, який став помітним у музичній індустрії в якості одного з нових діджеїв і продюсерів, опинившись в перших рядах французької електронної музики.
Black Sun Empire – один із кращих гуртів, що створюють танцювальний drum&bass у напрямках dark і techno. Після вибуху популярності на танцювальній сцені у 2000 році, він продовжив розвивати свій власний унікальний стиль і звучання, випустивши численну кількість синглів та п'ять повноцінних платівок, затверджуючи себе у якості лідерів у цій галузі. INVSN (вимовляється як «invasion») виріс на перетині культур, керований пристрасним духом хардкор-панку та натхненний багатою історією рок-н-ролу. Шведський гурт вигадує потужний неспішний поп через призму пост-панку.

Ціни на квитки на фестиваль Sziget проходять другий етап знижок і доступні до кінця липня на сайті www.szigetfestival.com.ua/ticket. Тут шукайте й більш детальну інформацію про програму, квитки, проживання, проїзд, парковку і страхування.
Помилковий заголовок — Ьфвтуыы? Еру Идщщвн Иууекщщеы? Лудшы nf ,fufnj syib[ – yf Ыяшпуе!
8 Червня, 01:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван