Настільна версія
мова | язык

Потап виправдався перед українцями на свою витівку на московській сцені

10 Червня, 13:32

Поділитися:

На минулому тижні співак і продюсер Потап зняв штани перед публікою музичної премії МузТВ в Москві. При цьому він сказав: «Хлопці, офіційно заявляю від усіх українських артистів: Росія, спасибі за те, що ви нас приймаєте»

Після появи в мережі відео даного інциденту, шанувальники групи «Потап і Настя» поділилися на два фронти: ті, хто зрозумів виверткий гумор артиста, і ті, хто був категорично проти таких витівок. Більш того, Потапа почали звинувачувати у зраді України перед росіянами. У відповідь на образливі висловлювання, на своїй сторінці в Facebook артист пояснив подію: «Ганьба Вам шановні! Ганьба! За те що Нам,завзятішим Українцям говорите такі слова! Нам з Настею-киянам,які знявши штани сміються над дупоцілуванням та міжнаціональною ворожнечею! 
Ви паплюжите святе-гумор! СЛАВА УКРАЇНІ!
».

Нагадаємо, заспівавши пісню «Все пучком», Потап підморгнув напарниці Насті, мовляв, давай. Ну та і дала жару - розстебнула Потапу ширінку і той хвацько спустив штани нижче колін. Йолка, що сиділа у залі для глядачів, розпливлася в усмішці, а Потап без штанів взяв слово: «Я тут король стриптизу, а не ти, Стас Костюшкін». Настя підтримала партнера: «Поплескайте Потапу». Але із залу пролунало: «Було б чого!». Настя не здавалася: «Ти мій герой».

А Потап штовхнув промову, за яку його вже освистали на форумах: «
Хлопці, офіційно заявляю від усіх українських артистів: Росія, спасибі за те, що ви нас приймаєте!». На що почув: «Та ладно. Одягайтеся». Але артист не здавався: «Нехай у вас завжди буде пучок грошей, пучок здоров'я, пучок хороших здорових відносин і взагалі буде пучок радості і щастя».

Йдучи, артист додав: «
Друзі, ми відразу просимо вибачення за цю витівку, але хотілося дати трошки світлого, доброго, хорошого, великого, дати сонечка. Поаплодуйте собі, хлопці, це шоу-бізнес в кінці кінців, вчіться веселити себе самі».

Помилковий заголовок — Gjnfg dbghfdlfdcz gthtl erhfїywzvb yf cdj. dbnsdre yf vjcrjdcmrsq cwtys

10 Червня, 13:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків