Настільна версія
мова | язык

На Дні народження ТНМК презентують пісні з нового альбому

12 Червня, 14:43

Поділитися:

14 червня Танок на майдані Конґо святкують День народження літнім концертом в столичному Зеленому театрі. Там вперше презентують пісні з нового альбому, реліз якого вже заплановано на осінь цього року.

Олег «Фагот» Михайлюта: «Останнім часом, зі зрозумілих причин, в нас було багато часу для роботи в студії. Ми зводили концертну платівку з симфонічним оркестром та накопичували матеріал для нового альбому, який вирішили випустити цієї осені. Частину свіжого матеріалу буде зіграно на концерті 14 червня, цікаво буде заграти нове і відчути реакцію».

Олександр «Фоззі» Сидоренко: «
Врешті решт, людьми нас робить любов і традиції: ми любимо грати в свій день народження, любимо грати спеціальні святкові програми і любимо любити навзаєм. Цього разу на день народження гурту ми зробимо декілька прем’єр та поексперементуємо з віджеїнгом, нам самім цікаво, що вийде».

Окрім нового номерного альбому Танок на майдані Конґо готує відео та аудіо версії концерту з симфонічним оркестром «Слобожанський». До Дня народження гурту буде презентовано фрагмент цього виступу – відео на пісню «Файна Юкрайна».

Нагадаємо, святковий концерт до дня народження ТНМК відбудеться 14 червня в київському Зеленому театрі. О 20:00.

Помилковий заголовок — Yf Lys yfhjl;tyyz NYVR ghtptyne.nm gscys p yjdjuj fkm,jve

12 Червня, 14:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон