Настільна версія
мова | язык

Арнольд Шварценеггер планує повернутися у продовження "Термінатора"

28 Квітня, 18:14

Поділитися:

Арнольд Шварценеггер погодився брати участь в новому фільмі про Термінатора.

В даний час агентство CAA, яке представляє інтереси колишнього губернатора Каліфорнії, шукає покупця на право виробництва наступної, п`ятою по рахунку, картини франшизи. При цьому актор доки дав попередню згоду (тобто він не зв`язаний контрактом і може у будь-який час вийти з проекту) з деякими додатковими умовами: наприклад, йому повинен сподобається сценарій нової картини.

Передбачувана вартість прав на виробництво - 29,5 мільйона доларів. Як потенційні покупці виступають Universal, Sony спільно з Lionsgate і CBS Films. Як режисер нового проекту називають Джастіна Ліна, який лише закінчив зйомку "Форсажа 5".

Примітно, що в 2018 році, згідно з американським законодавством, права на франшизу Термінатора повертаються творцю оригінальної картини Джеймсу Кемерону. Раніше режисер, нагадаємо, неодноразово заявляв, що не має наміру повертатися до франшизи, яка, на його думку, вичерпала себе.

Після завершення кар`єри губернатора Шварценеггер заявив в своєму мікроблозі, що повертається в кіно. Зокрема, говорилося, что він може взяти участь в проекті "З крилами як орли" (With Wings as Eagles) Рендолла Уолліса (сценарист "Хороброго серця"). Він повинен був зіграти нациста, який відмовляється підкорятися наказам командування і знищити групу дітей. Окрім цього зовсім недавно стало відомо, що актор може претендувати на пост президента Євросоюзу.
Помилковий заголовок — Fhyjkml Idfhwtytuuth gkfye' gjdthyenbcz e ghjljd;tyyz @Nthvsyfnjhf@

28 Квітня, 18:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)