Настільна версія
мова | язык

Гурт ТІК і телеканал ТЕТ знайдуть "Королеву Балу"

28 Квітня, 18:16

Поділитися:

ТЕТ готує нове шоу, що зробить Випускний 2011 незабутнім. Вперше на нашому телебаченні та вперше в Україні. обиратимуть Королеву балу!

Офіційний саундтрек  проекту написав Віктор Бронюк. http://tik.ua/sound/koroleva-balu

Віктор Бронюк: Ми згадували свої буремні 90-ті, коли закінчували школу. Безумовно, кожна дівчина мріяла бути найкращою, а щодо хлопців, то ми обмежувалися зауваженням від батьків щодо того, що варто було  б змінити цю понівечену часом майку і старі джинси на піджак та сорочку. Для нас важливішим було не змагання, а можливість законно перехилити чарку з батьками. Зараз часи змінилися Було б цікаво, підгледіти хоча б одну історію з нового шоу, але поки що такої можливості не було. Пісню ми написали достатньо швидко, нас відразу занурили у атмосферу,  талановита  та дуже енергійна команда каналу ТЕТ.

Вже зараз в українські міста та села прямує фірмовий автобус "Королева Балу" з командою, що складається з відомого стиліста, перукаря та візажиста. Недалеко від школи вони розіб ють свій чарівний намет і розпочнуть дива перетворень.

Боротьба за найкращу сукню, голоси однолітків, увагу бойфренда та схвалення усієї країни все це незабаром у прем єрі телеканалу ТЕТ "Королева балу".

Гурт «ТІК» від щирого серця вітає всіх випускників і бажає щоб у цьому проекті перемогла найдостойніша.
Помилковий заголовок — Uehn NSR s ntktrfyfk NTN pyfqlenm @Rjhjktde <fke@

28 Квітня, 18:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків