Настільна версія
мова | язык

Чемпіонатів світу з футболу-2014 почався з автоголу!

13 Червня, 01:15

Поділитися:

Вперше в історії чемпіонатів світу з футболу, першим голом на турнірі став автогол, та ще й у ворота господарів мундіалю.

У матчі-відкритті Чемпіонату світу-2014 між Бразилією і Хорватією захисник "Селесао" Марсело відкрив рахунок, забивши м'яч у свої ворота. Такого в історії турніру не траплялося ніколи. У підсумку, господарі турніру все ж змогли обіграти суперника, поступаючись по ходу поєдинку в один гол, який самі собі і забили.

Відзначимо також, що з забитого пенальті чемпіонат світу починався теж тільки одного разу - в далекому 1934 році в матчі Іспанія-Бразилія іспанець Ірарагоррі реалізував 11-метровий удар.

Нагадаємо, за версією букмекерів Бразилії та Аргентина є фаворитами чемпіонату світу. Коефіцієнт на перемогу бразильців на домашньому мундіалі становить 4,00 до 1 (чим менше коефіцієнт, тим більша ймовірність події). Далі з коефіцієнтом 5 до 1 одвічний суперник бразильців збірна Аргентини з кращим гравцем світу Ліонелем Месії. У першу п'ятірку фаворитів також входять збірні Німеччини, Іспанії та Бельгії.
Помилковий заголовок — Xtvgsjyfnsd cdsne p aen,jke-2014 gjxfdcz p fdnjujke!
13 Червня, 01:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків