Настільна версія
мова | язык

На головній вулиці столиці України з'явилася «велоферма»

13 Червня, 13:49

Поділитися:

На головній вулиці столиці України, прямо на проїжджій частині навпроти станції метро «Хрещатик» з'явилася «велоферма». Тут кожен може зібрати собі байк із запчастин.

Це звичайний промисловий контейнер, в якому безкоштовно здають в прокат старі велосипеди, надані Асоціацією велосипедистів країни. Тут можна зібрати собі байк з деталей і вночі подивитися кіно. «
Щоб подивитися фільм, потрібно крутити педалі, - розповідає нам про новинку представник ініціативи Ірина Вакулка. - Енергія виробляється від крутіння педалей. Скоро покажемо фільм про Київ». Встановили «велоферму» з дозволу майданівців.

До слова, столичні велосипедисти вирішили поповнити свої ряди незвичайним способом. Вони придумали курси, які помирять одвічних ворогів на дорозі - велосипедистів та водіїв, а також розробили план реконструкції Харківського масиву, Позняків, Осокорків і Дарниці під один великий велорайон. Головна мета - щоб у Києві, як в інших європейських столицях, з'явилося 9-12% велосипедистів. Зараз у нас їх на дорогах не більше відсотка.
Помилковий заголовок — Yf ujkjdysq dekbws cnjkbws Erhfїyb pэzdbkfcz «dtkjathvf»

13 Червня, 13:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій