Настільна версія
мова | язык

Lana Del Rey презентувала довгоочікуваний альбом «Ultraviolence»

17 Червня, 14:27

Поділитися:

6 червня відбулася офіційна презентація нового альбому американської виконавиці Lana Del Rey під назвою «Ultraviolence». На своїй офіційній сторінці в Facebook співачка поділилася з шанувальниками посиланням на скачування композиций на iTunes.

Новий альбом Лани Дель Рей відтепер офіційно доступний на порталі itunes.apple.com, де всі бажаючі можуть скачати нові пісні з альбому виконавиці «Ultraviolence». Платівка Лани Дель Рей, наповнена різноплановими композиціями, об'єднаними єдиною темою складних переживань виконавиці.

Співачка також опублікувала в Instagram тизер майбутнього кліпу на композицію «Pretty When You Cry», яка увійшла в нову платівку. Нагадаємо, що поки широкій публіці було офіційно представлено відео тільки на одну пісню диска — сингл «West Coast», але незабаром ми зможемо оцінити екранізації треків «Pretty When You Cry», «Shades of Cool» і «Ultraviolence».

Треклист складається з таких пісень: Cruel world, Ultraviolence, Shades of cool, Brooklyn baby, West coast, Guns and roses, Florida Kilos, Money power glory, Fucked my way, Up to the top, Old money, The other woman, Black beauty, Sad Girl, Pretty When You Cry.
Помилковий заголовок — Дфтф Вуд Кун ghtptynedfkf ljdujjxsredfybq fkm,jv «Гдекфмшщдутсу»
17 Червня, 14:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина